Direktlänk till inlägg 16 januari 2013

"Det kommer aldrig bli du och jag"

Av Rebecka - 16 januari 2013 17:02

Jag har fått reda på att jag inte kommer få någon framtid med personen jag älskar. Personen jag är upp över öronen kär i..
Men denna gången är det inte helt annorlunda från någon annan gång, det är inte ömsesidigt..
Jag är kär, du är inte kär.. Eller jo, du är kär fast det är inte i mig..
Jag kunde verkligen se oss tillsammans en lång tid framöver, det är precis det jag vill.. Men som vanligt får jag inte den jag vill ha i slutändan..
Det spelar ingen roll hur mycket jag lägger min själ i det här eller visar att jag gör allting för dig.. Du har bestämt dig och som vanligt får jag bara acceptera det.. Men jag vill inte acceptera det, jag vill kämpa för att få dig.. För att få oss, få visa upp för hela världen att du är min, skämma bort dig och få behandla dig precis så som du förtjänar.. Jag skulle aldrig skada eller såra dig.

Du har mitt hjärta.. Det är upp till dig vad du vill göra med det..

Är det något fel på mig?
Är jag inte förhållandetypen?
Är det mitt utseende?
Är det min personlighet?
Vad är det? Vad är det för fel på mig? Jag förstår inte....Jag är splittrad..

Vill ta vara på det vi har just nu, men jag vill samtidigt inte falla ännu djupare..Mitt huvud kommer explodera om jag fortsätter tänka såhär mycket.. Men jag kan inte sluta. Jag förstår inte vad som har hänt med mig..

Nothing last forever..

 
 
Elisabeth

Elisabeth

16 januari 2013 23:06

Usch du! Det där låter inget kul alls! Men jag kan lova att det verkligen inte är dig det är fel på! Som jag fattade det så är han kär i någon annan? Så då är det ju honom det är fel på..
Något som du ska ta med dig och tänka på är att om man älskar en person så mycket och bara blir sårad så är han inte värd dig, du är värd något mycket bättre.. Var stark och tänk på dig själv! Jag tror på dig! =)

http://www.lajsa.com

Rebecka

17 januari 2013 08:09

Tack för din kommentar! Den värmde ska du veta!
Jag har inte fått konstaterat att han är körning någon annan.. Men det är något man bara märker.. Det gäller ju ett ex, och dom är bara problem, särskilt det här exet..
Den här personen är den förste jag älskat och verkligen lagt ner hela min själ för.. Jag har aldrig tidigare känt såhär för någon.. Det är värdelöst..
Tack än en gång, det finns fortfarande några bra människor där ute :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rebecka - 28 januari 2013 15:32

Noll respons.. Noll jävla respons! Inte ens ett "jag tycker om dig också" eller "du är fin".. En jävla smajlgubbe är allt jag får.. Vad i helvete gör jag för fel!? När jag väl faller för en person så är det inte ömsesidigt... Det måste vara n...

Av Rebecka - 28 januari 2013 11:36

Jag gör inget annat än att gå och hoppas. Hoppas på att du ska falla för mig så som jag fallit för dig.. Men något säger mig att du aldrig kommer göra det. Du älskar mig, men på vilket sätt? Om jag har förstått det rätt så är du inte kär i mig. Men d...

Presentation


When you get worried I'll be your soldier..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards